miercuri, 22 ianuarie 2014

Familie creată după gratii: un deţinut şi-a unit destinul cu iubita sa după zidurile Penitenciarului nr.13-ChișinăuAstăzi, 22 ianuarie, 2014, un deţinut din custodia Penitenciarului nr.13-Chișinău, condamnat la 12 ani privațiune de libertate,  a jurat credinţă şi iubire veşnică în faţa altarului. În calitate de mire, acesta şi-a dus consoarta, de la libertate, la biserica de pe teritoriul instituţiei de detenţie în care se află. Deţinutul, în vârstă de 27 de ani şi femeia, de 49 de ani, se cunoşteau de o perioadă foarte îndelungată, dar au preluat legătura acum patru ani, comunicând prin intermediul scrisorilor  şi întrevederilor de scurtă durată.  De curând, aceştia au decis să-şi unească destinele, iar faptul că mirele se află în detenţie nu a împiedicat-o pe femeie să-i accepte cererea în căsătorie.


Cununia religioasă a fost oficiată de către părintele Nicolae Andrieș, preot-capelan al bisericii de pe teritoriul instituţiei de detenţie. Evenimentul nu s-a deosebit cu nimic de o ceremonie de acest gen de la libertate, cei doi fiind însoţiţi şi de o pereche de naşi. În calitate de naş a fost un amic de-al mirelui, cu care s-a împrietenit după gratii iar naşa - o prietenă de-a miresei. 


După cununie, tinerii căsătoriţi au beneficiat de o întrevedere de scurtă durată, iar în scurt timp, conform legislaţiei, cei doi vor avea parte de o întrevedere de lungă durată.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu