vineri, 15 ianuarie 2016

Slujba de binecuvântare a Noului An și daruri pentru deținuțiAstăzi, 15 Ianuarie, preotul-capelan Maxim Melinti, însoțit de dna Ludmila Stratan, au făcut vizita misionar-caritativă la Penitenciarului nr.16-Pruncul.

În dimineața zilei de vineri, a fost oficiat serviciul divin la Casa Mamei și a Copilului din incinta instituției penitenciare, la finalul căreia au fost oferite hăinuțe și încălțăminte pentru cei mici, cărțulii, dulciuri și fructe.


Iar, la Biserica ”Sf. M. Muc. Gheorghe” am oficiat Te Deum la începutul Noului An. Alături de deținuții și colaboratorii penitenciarului, ne-am rugat pentru pacea țării noastre, pentru conducătorii, mai marii orașelor și ai satelor, pentru ostași și pentru toți creștini de pretutindeni. Tradițional am înălțat rugăciune stăruitoare pentru cei aflați în detenție și pentru grabnica lor eliberarea.

În final am oferit colete cu haine pentru deținuți.Menționăm că acțiune face parte din cadrul proiectului caritativ al Asociației Obștești ”Insula Fericirii”, condusă de preotul Maxim Melinti. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu