vineri, 4 martie 2016

Acțiune frumoasă în preajma sărbătorii 8 MartieOdată cu venirea primăverii femeile, indirefent de mediul în care se află, simt nevoia unei schimbări de look, iar cel mai adesea părul este cel ce se bucură de inspiraţia stiliştilor pentru o apariţie în tendinţe.

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Femeilor, astăzi, 4 martie 2016, mamele cu copii din sectorul „Casa mamei şi copilului” de pe teritoriul Penitenciarului nr.16-Pruncul au fost coafate de hair-styliştii salonului „Micuşa Stil”.

Şedinţa de înfrumuseţare a fost organizată cu suportul președintelui Sectorului Sinodal Activitatea Pastorală în Instituții Penitenciare, Maxim Melinti.

După implicarea în procesul de coafare a stiliştilor profesionişti, deţinutele s-au simţit ca în adevăratele saloane de frumuseţe.

Schimbarea de look le-a adus femeilor acel plus de încredere în sine de care au atîta nevoie în mediul în care s-au pomenit.

Un gest frumos a fost oferit şi de detinuţii  din  sectorul  de  deservire gospodărească a penitenciarului, care au felicitat toate femeile deţinute cu flori şi dulciuri.

Notă DIP: La  moment, în sectorul „Casa mamei şi copilului” de pe teritoriul Penitenciarului nr.16-Pruncul se deţin 10 femei din care 7 au copii pînă la trei ani, iar 3 sunt însărcinate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu